“In ons snelgroeiende bedrijf hebben we zo goed als alle beginnersfouten gemaakt die je maar kunt bedenken. Fuel for Innovation heeft ons geholpen om onszelf op een effectieve manier te organiseren en tevens te vertragen zodat we klaar zijn voor de volgende versnelling. We hebben met Fuel samen gekeken naar de benodigde diversiteit van talenten in ons team en de samenstelling versterkt.

www.driveamber.com

Hans de Penningco-founder Amber

Meerdere keren vanuit Innovation Booster als bedrijf en persoonlijk heel prettig samengewerkt met zowel Frans als Azwin. Ze hebben ons als bedrijf en mij persoonlijk scherpe en mooie inzichten gegeven met behulp van onder anderen de AEM Cube en de Experiencegame. Een dikke aanrader om mee samen te werken! 

www.innovation-booster.com

Wouter Roosjen Partner Innovation Booster

“Fuel for Innovation is een sterke aanvulling op onze Creative Equity Scan©. Daar waar wij ons met name richten op het vinden van de intrapreneurs en de haarden van innovatie binnen een bedrijf, richten zij zich op de noodzakelijke cultuur en voedingsbodem die nodig is om innovatie te laten ontbranden.”

vanberlo.nl

Prof. Ad van BerloFounder Design Buro Van Berlo

Wij werken graag met Fuel for Innovation samen omdat we in Silicon Valley al heel lang weten: innovatie- en business succes wordt voor een groot deel verklaard door cultuur en leiderschap. Frans en Azwin richten zich juist hier op. Met hun jarenlange first-hand ervaring en sterke skills zijn zij uitzonderlijk waardevol voor zowel start-ups, scale-ups als grote organisaties.

www.plugandplaytechcenter.com

Walter BroersmaDirector Plug and Play Amsterdam

“Fuel for Innovation geeft een goede onderbouwing en implementatie van het bij Semco Style belangrijke principe “Creative Innovation”.

semcostyle.org

Luuk Willemsco-founder Semco Style Institute