“Fuel for Innovation heeft ons Digiteam tijdens Covid 19, via video conferencing, een geweldige teamboost gegeven. Wij kregen inzage in welke verschillende talenten in het team aanwezig zijn en waar een ieder energie van krijgt.

Hierdoor zijn we veel beter in staat om al deze talenten effectief in te zetten en is het onderling vertrouwen weer verder toegenomen.”

Stanley AlardsManager Zorg, Menzis

“In het PortXL accelerator programma heeft Fuel for Innovation, de teams naar zichzelf laten kijken om nog effectiever te kunnen samenwerken op basis van eigen talent”.

Carolien SandeeDirector & Co-Fouder PortXL

“Innovatie vraagt niet alleen om ambitie en vasthoudendheid, maar ook om regelmatig afstand te kunnen nemen om de visie scherp te stellen en de samenwerking door te ontwikkelen.

Fuel for Innovation helpt op een prettige manier hierbij de wezenlijke dingen met elkaar te bespreken”.

Johanna KnijffProgramme Manager, Prorail

“Volt is de eerste pan-Europese politieke partij en wij zijn in alle EU landen actief. Als jonge partij zijn we te vergelijken met een succesvolle scale-up. Fuel for Innovation helpt ons in deze snelle groei de onderlinge samenwerking effectief te managen”.

Liping OerlemansBestuurslid Volt Nederland

Fuel for innovation heeft ons MT dichter bij elkaar gebracht. Wij hebben door een intensieve oefening ervaren hoe een ieder in elkaar zit en hoe anderen uit het team naar ons kijken. Dit heeft ons onderling vertrouwen en onze band verder versterkt.  Het volledig MT kijkt uit om de inzichten die zij gekregen hebben verder toe te passen en te implementeren binnen hun eigen team. Wij kijken terug op een zeer succesvolle training.

Luuk VerzijlGeneral Manager van Het College Hotel, Amsterdam

“In ons snelgroeiende bedrijf hebben we zo goed als alle beginnersfouten gemaakt die je maar kunt bedenken. Fuel for Innovation heeft ons geholpen om onszelf op een effectieve manier te organiseren en tevens te vertragen zodat we klaar zijn voor de volgende versnelling. We hebben met Fuel samen gekeken naar de benodigde diversiteit van talenten in ons team en de samenstelling versterkt.

www.driveamber.com

Hans de Penningco founder AmberAcomp

Meerdere keren vanuit Innovation Booster als bedrijf en persoonlijk heel prettig samengewerkt met zowel Frans als Azwin. Ze hebben ons als bedrijf en mij persoonlijk scherpe en mooie inzichten gegeven met behulp van onder anderen de AEM Cube en de Experiencegame. Een dikke aanrader om mee samen te werken! 

www.innovation-booster.com

Wouter Roosjen Partner Innovation Booster

“Fuel for Innovation is een sterke aanvulling op onze Creative Equity Scan©. Daar waar wij ons met name richten op het vinden van de intrapreneurs en de haarden van innovatie binnen een bedrijf, richten zij zich op de noodzakelijke cultuur en voedingsbodem die nodig is om innovatie te laten ontbranden.”

vanberlo.nl

Prof. Ad van BerloFounder Design Buro Van Berlo

Wij werken graag met Fuel for Innovation samen omdat we in Silicon Valley al heel lang weten: innovatie- en business succes wordt voor een groot deel verklaard door cultuur en leiderschap. Frans en Azwin richten zich juist hier op. Met hun jarenlange first-hand ervaring en sterke skills zijn zij uitzonderlijk waardevol voor zowel start-ups, scale-ups als grote organisaties.

www.plugandplaytechcenter.com

Walter Broersma Director Plug and Play Amsterdam