Wat klanten ons vragen

1) Hoe krijg ik mijn bedrijf weer ondernemend, creatief en innovatief?

Belangrijk hierbij is de manier waarop je als leidinggevende zelf opereert. Vaak is de mate van controle recht evenredig met het proactief kunnen zijn als medewerker. Transparantie, ruimte geven met goede kaders zijn hierbij essentieel.

2) Hoe verbeter ik de medewerkersbetrokkenheid, klantfocus en de teamspirit?

Volgens ons begint het met de medewerkers ECHT te betrekken bij besluitvorming.

3) Hoe versnel ik onze groei met behoud van onze kernwaarden?

Het gaat zeker niet om te groeien voor de groei per se. Scaling is niet heilig. Het gaat om een ‘wijze’ zakelijke keuze, die je als start- en scale-up moet maken. Wat wil je beslist niet opgeven in de huidige werkwijze en waar krijg je als groep echte voldoening (‘purpose’) van?

4) Help ons met deze olifant in de kamer; Waar moet het gesprek echt over gaan?

Start punt is wat iedereen echt nodig heeft. Het eigen belang kunnen onderbouwen en verwoorden, geeft de basis voor het echte gesprek. De olifant wordt direct kleiner als iedereen zich gehoord voelt in zijn of haar beleving en behoeften.

5) Hoe borg ik de huidige High Performance manier van werken?

Door continue en consequent uiting te geven aan waardering en vertrouwen. En dat het management daarbij een hitteschild blijft vormen voor psychologische veiligheid van de medewerkers

6) Kan je online leiderschap ontwikkelen en teambuilding doen?

Wij verzorgen inspirerende leiderschap en team ‘boosts’ in deze periode van Corona restricties en thuiswerken. Bewustwording (en acceptatie) van de nieuwe werkelijkheid, wordt geïnspireerd en formuleer praktische do’s en don’ts om je aan te passen aan de nieuwe omstandigheden.