Fuel for Innovation

Uitzonderlijke uitdagingen hebben uitzonderlijke teams nodig… en die teams hebben uitzonderlijke begeleiding nodig.

Een oncoloog met 20 jaar ervaring of een slimme ondernemer die aan nieuwe software werkt, er zijn veel mensen die een uitzonderlijk potentieel hebben. Stel je nu het potentieel voor van een heel team vol met dit soort knappe koppen. Deze uitzonderlijke mensen hebben de capaciteiten om de meest dringende problemen en uitdagingen van de samenleving aan te pakken, zolang ze zich in staat voelen om samen te werken en als team te functioneren.

Het is pure teamdynamiek!

Op het gebied van innovatie of wanneer je te maken hebt met exponentiële verandering in je werk, wordt teamdynamiek een cruciaal onderdeel om je team naar het volgende niveau te krijgen. Een team kan niet optimaal functioneren als het niet in staat is de ‘olifant in de kamer’ te bespreken of als het opereert in een onveilige interne omgeving, zelfs een team vol potentieel of een ervaren directieteam. Met een focus op teamdynamiek laat Fuel for Innovation experts en professionals samenwerken om dat uitzonderlijke team of die uitzonderlijke afdeling te worden.

Fuel for Innovation is een boutique adviesbureau gevestigd in Amersfoort. Het adviesbureau, opgericht in 2019, bestaat uit een samenwerking tussen Azwin Ressang en Frans Cuppen en is gespecialiseerd in teamdynamiek, high performance en cruciale gesprekken voor klanten binnen innovatieve industrieën. Azwin en Frans werken zowel in het Nederlands als in het Engels.

Bouw een team dat nog beter wordt bij uitdagingen.

Fuel for Innovation werkt niet met standaard programma’s, trainingen of coachingsessies. Hoewel ons werk gebaseerd is op bewezen ontwikkelingsvormen, is elk team uniek. Daarom is het onze aanpak om diep te graven in de huidige cultuur en haar uitdagingen, met het (uitvoerende) team om de tafel te gaan zitten en een creatief proces te ontwerpen om tot baanbrekende oplossingen te komen.

Heeft u een uitzonderlijk team dat begeleiding nodig heeft?